020 - 726 71 01 Nu open tot: 17:30

Binnen een paar minuten een lagere energierekening

Door Edwin

Vindt u het vergelijken van energie een klus dat vooral energie vraagt? Met De Prijsvergelijker kost het u echt geen inspanning en het bespaart u veel. Niet alleen veel gedoe, maar vooral veel euro’s!

Wanneer u altijd bij dezelfde energieleverancier blijft, loopt u elk jaar weer honderden euro’s mis. U kunt flink besparen op uw energie en gas door regelmatig over te stappen naar een andere leverancier. Want alleen dan profiteert u van een actiecontract en/of ontvangt u steeds opnieuw een welkomstkorting.

Kies simpel de beste deal

Met De Prijsvergelijker heeft u binnen vijf minuten een goedkoper energiecontract. U hoeft alleen maar een paar eenvoudige vragen te beantwoorden. In onze energievergelijker ziet u de tarieven en aanbiedingen van alle leveranciers. We laten ook per onderdeel zien hoeveel u kunt besparen. Zo kiest u gemakkelijk de beste deal.

Onafhankelijke vergelijker

De Prijsvergelijker is een onafhankelijke energievergelijker. Met andere woorden: we zijn aan geen enkele energieleverancier gebonden of verbonden. Hierdoor kunnen we volledig transparant zijn over ons verdienmodel. De tegemoetkoming die we ontvangen is géén percentage van het contractbedrag. Dus of u een contract afsluit met Greenchoice, Vattenfall of Essent; het is ons om het even. Wij laten u uitsluitend die deals zien die het beste zijn voor u. Daar krijgen wij energie van!