020 - 726 71 01 Nu open tot: 17:30

De Prijsvergelijker: vergelijken zonder poespas

Door Judith Krijt

Bent u benieuwd of u kunt besparen op uw maandelijkse lasten? Bij De Prijsvergelijker vergelijkt u onafhankelijk uw vaste uitgaven.

Wilt u weten of u voor de juiste energieleverancier heeft gekozen? Past uw zorgverzekering u het aankomende jaar ook nog? Vindt u niet alleen de hoogte van de premie van uw autoverzekering belangrijk, maar ook de voorwaarden en dekkingen? Bij De Prijsvergelijker vergelijkt u in een handomdraai alle aanbieders van gas & elektra, zorgverzekeringen en autoverzekeringen. Altijd up-to-date, begrijpelijk en zonder ‘addertjes’.

De beste deals op een rij

Vergelijken, overstappen en besparen; het klinkt eenvoudig, maar zo simpel blijkt het in de praktijk niet te zijn. Het checken van alle energieleveranciers en zorg- en autoverzekeringen is een grondige klus die de meeste mensen liever zo lang mogelijk uitstellen. Waardoor uitstel soms ook afstel wordt. Zonde, want het kan u honderden euro’s per jaar besparen. Wij van De Prijsvergelijker vinden dat het vergelijken van gas & elektra, zorgverzekeringen en autoverzekeringen gemakkelijker én sneller moet kunnen. Daarom zetten wij alle aanbieders, hun producten en voorwaarden voor u op een rij. De beste deal is hierdoor binnen een paar muisklikken zichtbaar.

De onafhankelijke vergelijker

Vergelijken én overstappen is binnen een paar minuten gebeurd en het kost u niets! Ik hoor u denken: ‘Jaja, maar hoe worden jullie dan betaald?’ Als u overstapt via De Prijsvergelijker ontvangen wij van de aanbieder een kleine vergoeding. Hierdoor kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden. Wie u ook kiest, wij zijn niet verbonden aan welke dienstverlener dan ook. De Prijsvergelijker is écht onafhankelijk. Hierdoor krijgt u een objectief advies voor die aanbieder of dat product dat echt bij u past!