020 - 726 71 01 Nu open tot: 17:30

Wees niet honkvast met uw zorgverzekering

Door Lisette

Het is zeker aan te raden om elk jaar uw zorgverzekering onder de loep te nemen. Soms kan er alleen in de verschillende basisverzekeringen al meer dan honderden euro’s verschil zitten! Mooi meegenomen, toch?

Eigenlijk bent u wel blij met uw huidige aanbieder. En tja, overstappen is zo’n gedoe. Maar wist u dat loyaliteit bij een verzekering helemaal niet wordt beloond? Als u jarenlang bij dezelfde verzekeraar blijft, bent u in feite een dief van uw eigen portemonnee. Zorgverzekeraars passen hun tarieven en voorwaarden namelijk elk jaar aan, waardoor de kans groot is dat u elders gunstiger uit bent.

Maak de overstap

Met de zorgvergelijker van De Prijsvergelijker ontdekt u snel welke zorgverzekeraar bij uw wensen aansluit. Weet u nog niet naar welke zorgverzekeraar u wilt overstappen? Zorg dan dat u uw huidige zorgverzekering vóór 31 december opzegt. U heeft tot 1 februari de tijd om u aan te melden bij een nieuwe verzekeraar.

Zorgvergelijker

Dankzij onze zorgvergelijker is vergelijken zo gepiept. Binnen een paar minuten ziet u hoeveel u jaarlijks kunt besparen. Het is aantrekkelijk om alleen de prijs te vergelijken, maar wij adviseren om ook naar kwaliteit en inhoud te kijken. Vooral als het maandelijks maar een paar euro scheelt. Gezond worden én blijven is immers onbetaalbaar!