Over ons

De Prijsvergelijker

De Prijsvergelijker is een initiatief van Mediahuis Nederland en Overstappen.nl. Mediahuis is een van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken zoals De Telegraaf, VROUW en verschillende regionale dagbladen waaronder het Noordhollands Dagblad. De redacties dragen echter geen verantwoordelijkheid voor dit initiatief. 

Wat doen wij voor u?

Overstappen zonder gedoe, daar staan wij voor! Op onze website vergelijken we het aanbod van leveranciers en verzekeraars op basis van de persoonlijke gegevens die u invult. Zo komen we altijd tot het voordeligste aanbod dat perfect aansluit bij uw wensen. Overstappen kan vervolgens direct én kosteloos via De Prijsvergelijker. Wij regelen de gehele overstap en uw oude polis wordt automatisch opgezegd. Bovendien zit onze klantenservice voor u klaar om u te helpen kiezen voor de beste aanbieder.

Wat is ons verdienmodel?

Het gebruik van De Prijsvergelijker kost u niets, ook niet als u overstapt. Bij iedere overstap ontvangen wij een vergoeding van uw nieuwe aanbieder. Zo kunnen wij onze diensten kosteloos én onafhankelijk aanbieden. Want wie u ook kiest, wij zijn niet verbonden aan welke dienstverlener dan ook. Hierdoor krijgt u een objectief advies voor die aanbieder of dat product dat echt bij u past.

Hoe vergelijken wij?

Wij vinden dat iedereen de beste deal moet krijgen wat betreft energie en zorg- en autoverzekeringen. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn onze vergelijkers eenvoudig in gebruik. Het enige wat we van u nodig hebben, zijn uw gegevens. Op basis van deze gegevens, selecteren onze experts een lijst met aanbieders die binnen uw wensen de beste kwaliteit tegen de beste prijs aanbieden. Afsluiten kan vervolgens direct en kosteloos. Uw vaste lasten verlagen was nog nooit zo eenvoudig.

Benieuwd of wij uw vaste lasten kunnen verlagen? Start hier.

 

Contact

Veel gestelde vragen

Actueel